Antena Căutare

Emma Răducanu are Covid-19 și a ratat un turneu în Emiratele Arabe Unite. Ce mesaj a transmis tenismena

Emma Răducanu a fost infectată cu SARS-CoV-2, motiv pentru care ratează un turenu de pregătire pentru Australian Open. Tenismenea cu origini române le-a tranmis un mesaj fanilor, după ce a fost diagnosticată cu boala Covid-19.

Colaj cu Emma Răducanu Galerie
Emma Răducanu are 19 ani și s-a remarcat în lumea tenisului mondial | gettyimages.com

Emma Răducanu ar fi trebuit să participe la turneul demonstrativ Mubadala World Tennis Championship de la Abu Dhabi, însă tânăra tensimenă a trebuit să intre în izolare, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

Emma Răducanu ar fi trebuit să joace o partidă de prezentare împotriva jucătoarei Belinda Bencic, însă acest meci nu va mai avea loc.

Citește și: Emma Răducanu, mesaj inedit în română. Cum sună pronunția sa în limba maternă a tatălui și ce mesaj a transmis

Ce a transmis Emma Răducanu, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19

„Mi-am dorit foarte mult să joc în fața fanilor din Abu Dhabi, dar din păcate, pentru că am fost testată pozitiv cu Covid-19 va trebui să aștept până la următoarea ocazie. Acum izolată, potrivit normelor în vigoare și sper să mă pot întoarce pe teren cât mai curând”, a fost anunțul tenismenei britanice, după ce a fost diagnosticată cu Covid-19, potrivit CNN.

Organizatorii turneului din Abu Dhabi au anunțat că o vor înlocui pe Emma Răducanu cu o altă tenismenă de top.

"Emma Răducanu a fost testată pozitiv la COVID-19 și s-a retras din turneu. Emma este în izolare și urmează toate protocoalele necesare. Îi urăm o recuperare rapidă și sperăm să o vedem pe teren în curând", au transmis organizatorii turneului Mubadala World Tennis Championship.

Emma Răducanu este o tenismenă britanică, cu origini române

Emma Răducanu a câștigat US Open la 18 ani, impresionându-i pe toți cu frumusețea, talentul și ambiția de care a dat dovadă.

Tatăl Emmei Răducanu a părăsit România după ce a absolvit Facultatea de Construcții. S-a îndrăgostit de chinezoaica Renee, iar în 2002 s-a născut minunea lor, Emma. Renee și Ion, care și-a schimbat numele în Ian s-au mutat din Toronto în Londra, iar românul s-a ocupat atent de evoluția sportivă a fiicei sale. Emma a încercat mai multe sporturi până să decidă să se concentreze asupra tenisului, iar la 18 ani a reușit performanța de a câștiga turenul de Grand Slem US Open 2021.

Bunica tenismenei, mama tatălui Emmei Răducanu locuiește într-un bloc construit în anii 80, în centrul Capitalei și a ținut să le mulțumească românilor pentru că au fost alături de nepoata ei, în Turenul de la US Open, pe car el-a câștigat și care a făcut-o celebră în toată lumea.

„Ea mulțumește tuturor românilor că au simțit, că au fost alături de ea și eu vă mulțumesc și dumneavoastră că ați fost alături de ea”, a declarat bunica tenismenei, care spune că și-a văzut nepoata acum doi ani: „Înainte de pandemie, când au venit ei aici”, (n.r. a văzut-o pe Emma), potrivit Observator.

Recent, Emma Răducanu a atras toate privirile la Met Gala, printre sute de vedete. și a devenit amabsador pentru un brand celebru de bijuterii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x