Căutare Live

Eugenie Bouchard regretă că nu are un iubit în această perioadă de izolare

Jucătoarea canadiană de tenis Eugenie Bouchard a notat, joi, pe Twitter, că nu se plânge că trebuie să stea în casă, dar şi-ar fi dorit să aibă un iubit în această perioadă de izolare.

“Nu mă plâng, dar simt că ar fi mult mai plăcută carantina cu un iubit”, a scris Bouchard.

not complaining, but i feel like quarantine would be a lot more fun with a boyfriend

— Genie Bouchard (@geniebouchard)

Mesajul său a atras reacţii şi propuneri amuzante.

“Am şase sticle de gel dezinfectant pentru mâini, 18 role de hârtie igienică şi mai multe săpunuri cu diverse arome în caz că Genie vrea ceva carantină şi relaxare”, a notat unul dintre cei care au reacţionat la mesajul sportivei, potrivit The Sun.

Din cauza coronavirusului numeroşi sportivi sunt în izolare la domiciliu.

Miercuri, ATP şi WTA au anunţat suspendarea turneelor de tenis până la 7 iunie. De asemenea, cele două organizaţii au anunţat şi îngheţarea clasamentelor.

Sursa : news.ro

Organizatorii JO de la Tokyo au primit torţa olimpică la Atena... Fotbalist, mort la doar 35 de ani, din cauza unei căzături! Soția sa urmează să aducă pe lume un copil peste câteva luni...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri