Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Raman cu tine

Federaţia Americană de Tenis îşi continuă planul de a organiza turneul de la Cincinnati şi US Open

Federaţia Americană de Tenis (USTA) a anunţat, vineri, că îşi contină planul de a organiza Western&Southern Open, turneu mutat de la Cincinnati la New York, şi US Open.

"Rămânem încrezători că prioritatea noastră, sănătatea şi securitaţi tuturor celor implicaţi în ambele turnee, se menţine pe calea cea bună. Statul New York continuă să fie unul dintre cele mai sigure locuri din ţară în ceea ce priveşte coronavirusul", a arătat USTA.

"Monitorizăm permanent şi continuu situaţia. Chiar acum, la New York, situaţia s-a îmbunătăţit foarte mult. Statul a făcut o treabă extraordinară în privinţa coronavirusul. De asemenea, facem progrese importante în ceea ce priveşte călătoriile internaţionale, nu numai pentru a veni la New York, ci şi pentru a călători de aici în Europa şi în alte părţi. Deci, în acest moment, suntem foarte încrezători că vom organiza cele două evenimente la datele programate", a declarat purtătorul de cuvânt al USTA, Chris Widmaier, potrivit AP.

La Billie Jean King National Tennis Center din Corona Park se va desfăşura întâi Western&Southern Open, între 20 şi 28 august, apoi US Open, între 31 august şi 13 septembrie.

Sursa: News.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro