Antena Căutare

Ferguson dupa ce a crezut ca joaca cu belgieni: "Nu subestimam Otelul"

Antrenorul lui Manchester United, Sir Alex Ferguson, a comparat importanta partidei impotriva Otelului Galati cu cea a meciului din Premier League, cu Liverpool (1-1) si a declarat ca nu ii va subestima pe elevii lui Dorinel Munteanu.

"Toate meciurile sunt importante si cele din campionat, si cele din Liga Campionilor. Meciul de maine cu Otelul este la fel de important ca cel pe care l-am avut sambata (1-1 cu Liverpool in campionat). Suntem dezamagiti ca avem doar doua puncte, dar Basel a facut un meci foarte bun impotriva noastra, iar maine va fi o partida foarte importanta pentru noi.

Am urmarit jocul Otelului cu Benfica, are un sistem des folosit in Europa. Cu Benfica, la sfarsitul meciului, puteau obtine chiar un egal daca nu era portarul. Stim ce avem de facut in aceasta partida si este foarte important sa o castigam pentru a nu mai fi sub presiune. Avem timp de refacere pana la meciul din campionat, asa ca trebuie sa ne concentram pentru partida de maine", a spus Ferguson.

Mijlocasul sud-coorean Park Ji-Sung a afirmat ca singurul obiectiv in meciul cu Otelul este victoria. "Am vazut jocurile Otelului cu Basel si Benfica. Nu-i subestimam pe cei de la Otelul, dar trebuie sa castigam aceasta partida. Acesta este singurul nostru obiectiv. Rooney este un jucator cu experienta si stie ce are de facut, nu are nevoie de sfaturile noastre", a precizat Park.

Galatenii disputa al treilea meci din grupele Ligii Campionilor impotriva campioanei din Premier League, Manchester United, marti, de la ora 21.45, intilnire transmisa liveTEXT pe www.a1.ro.

Sursa: gsp

Foto: Intact Images / EPA

Romania, fara medalii la Mondialele de gimnastica de la Tokyo... UEFA a propus mai multe variante ca FC Sion sa fie admisa in Liga Europa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x