Antena Căutare

FRF nu vrea sa anuleze meciul cu Grecia: "99.99% se va juca, dar nu stim unde"

Federatia Romana de Fotbal a confirmat ca nu va anula meciul amical cu Grecia, care ar trebui sa se dispute pe 15 noiembrie, desi nu a gasit inca o locatie viabila pentru organizarea partidei.

Initial, meciul ar fi trebuit sa se dispute in Germania, dar din cauza climatului politic si social, nemtii au refuzat propunerea FRF-ului.

"In proportie de 99,99 la suta meciul se va juca, totul e sa se gaseasca un loc de disputare dupa ce Federatia Germana de Fotbal nu si-a dat acordul ca partida sa aiba loc pe teritoriul Germaniei. Mai sunt doua sau trei tari ca variante, dar momentan nu putem spune care sunt acestea.

Stadionul pe care se va disputa meciul trebuie sa intruneasca conditiile unui meci international. In mod normal nu ar trebui sa fie probleme, dar momentan suntem blocati", a spus Paul Zaharia, ofiterul de presa al FRF.

Romania va juca la mijlocul acestei luni doua partide amicale, cu Belgia pe 11 noiembrie, la Liege, si cu Grecia pe 15 noiembrie.

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Stiinta Baia Mare si Steaua vor evolua in finala Superligii de rugby... Real - Osasuna 7-1 \ Galacticii raman lideri in Spania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x