Antena Căutare

Gigi Becali nu se dezminte! Patronul FCSB dă afară încă un jucător important din lotul lui Dică: ”Nu mai are cum să joace!”

Gigi Becali își continuă practicile autoritare la FCSB. După ce în urmă cu câteva zile a decis scoaterea din lot a tânărului Robert Grecu, astăzi, șeful FCSB a trecut pe linie moartă încă doi jucători din lotul lui Nicolae Dică.

Victimele patronului roș-albaștrilor sunt Vlad Achim, un mijlocaș preferat de Nicolae Dică, și fundașul adus în urmă cu două săptămâni, Artur Jorge. Dacă portughezul mai are speranțe să prindă minute în meciurile fără importanță majoră, Achim este ca și exclus din lotul echipei.

Tot la ordinul lui Becali, cei doi jucători nu au prins lista pe care FCSB a trimis-o la UEFA pentru meciurile din grupele Europa League.

”Da, eu am cerut ca Achim și Jorge să nu fie pe lista UEFA. Achim nu mai poate juca la FCSB. Avem 5 mijlocași centrali: Popescu, Pintilii, Morais, Nedelcu și cu Filip. Din ăștia joacă doar doi, el nu poate juca în fața lor.

Cât despre Jorge, de ce să avem 4 fundași centrali, de ce să avem în plus? Dacă e să se întâmple ceva, avem soluții”, a declarat Becali, conform digisport

Lista de 22 de jucători trimisă de FCSB la UEFA:

Portari: Florin Niţă, Andrei Vlad

Fundaşi: Romario Benzar, Ionuţ Larie, Mihai Bălaşa, Junior Morais, Marko Momcilovic, Bogdan Planic.

Mijlocaşi: Ovidiu Popescu, Gabriel Enache, Mihai Pintilii, Dragoş Nedelcu, Lucian Filip, Florin Tănase, Constantin Budescu, Cătălin Golofca, William Amorim, Filipe Teixeira

Atacanţi: Dennis Man, Denis Alibec, Harlem Gnohere, Florinel Coman

FCSB face parte din grupa G a Europa League, alături de Hapoel Beer-Sheva, Viktoria Plzen şi Lugano.

foto: gsp.ro

ULTIMA ORĂ: Latovlevici a efectuat vizita medicală și va fi prezentat în scurt timp la Galatasaray... Performanță de excepție pentru tenismenul Horia Tecău! Românul s-a calificat în finala de dublu a Grand Slam-ului de la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x