Antena Căutare

Handbalistele romane refuza sa fie decorate de Traian Basescu

Nationala Romaniei de handbal a fost primita acasa cu aplauze si flori. Fetele noastre au cucerit bronzul dupa ce au infrant Danemarca, in finala mica a Campionatului European. La revenirea in tara, antrenorul echipei a declarat ca jucatoarele nu-si doresc sa fie decorate de presedintele Traian Basescu.



"Nu vedem de ce ar trebui sa primim o distinctie pentru medalii de bronz. Daca am fi luat aurul, atunci, da, meritam", a fost anuntul facut de tricolorele antrenate de Radu Voina. Multi au spus ca este o atitudine corecta intr-o Romanie bolnava, de multe ori, dupa distinctii si premieri.



Suporterii si-au facut incalzirea cu minute bune inainte sa ajunga fetele acasa. Au cantat pana au ragusit. N-au vrut sa ia pauza nici cand un politist le-a atras atentia ca sunt totusi, intr-un aeroport, nu in tribuna.

Performanta handabalistelor romance este remarcabila. Fetele s-au luptat pana-n ultima clipa si au reusit sa urce pe podium cu cinci victorii si trei infrangeri.

Handbalistele au timp de sarbatori sa se bucure de succes. Apoi se intorc la antrenamente. La anul le asteapta campionatul mondial, din Brazilia.

Foto: GSP.RO

Ionela Stanca si-a anuntat retragerea de la echipa nationala de handbal... Ionela Galca Stanca se retrage de la nationala de handbal a Romaniei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x