Antena Căutare

Ilie Dumitrescu: "Am avut emotii, dar sunt fericit!"

"Am avut emotii, dar sunt fericit!", a spus Ilie Dumitrescu, in primul discurs dupa ce a luat primele puncte ca antrenor in Ghencea.

"M-a surprins organizarea extraordinara a echipei din Branesti si spun ca din punct de vedere fizic aceasta formatie va pune multe probleme in acest tur de campionat . Sunt fericit pentru aceasta victorie, a fost un meci de lupta, baietii s-au comportat extraordinar, s-au mobilizat si au reusit sa castige cele trei puncte importante. Au fost momente bune de joc, dar si o cadere la inceputul reprizei a doua, iar incet-incet aceste probleme trebuie rezolvate.


Totusi, bine ca din punct de vedere psihic baietii au reusit sa treaca. Suporterii s-au comportat admirabil si tin sa le multumesc, pentru ca au avut un rol important in aceasta seara. Sunt convins ca si cei care au lipsit au fost cu inima alaturi de noi. Eu am avut parte de o primire extraordinara, atmosfera a fost excelenta, pentru mine sunt emotii mari pentru ca am revenit intr-un loc care inseamna foarte mult pentru mine, e singurul loc care inseamna ceva, care ma misca, e acest stadion, iar fanii exact cand am avut nevoie au fost alaturi de noi"
, a declarat Dumitrescu.



Tehnicianul Ilie Dumitrescu a debutat cu un succes pe banca tehnica a Stelei, invingand Victoria Branesti, scor 2-1. Bogdan Stancu a reusit o dubla, in timp ce pentru oaspeti a punctat Olariu.

Premiera: Antena 1 a transmis live Steaua - Branesti pe TV, online, iphone si ipad!... S-au vandut 12.000 de bilete la Steaua - Grasshoppers...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x