Ilie Stan are doar 9 fotbalisti la antrenamente

Steaua vrea sa foloseasca pauza prilejuita de amicalul Belgia - Romania pentru a pune la punct ce nu merge in jocul echipei, dar Ilie Stan se afla intr-o situatie ingrata. Din cauza numeroaselor accidentari din lot si a convocarilor la "nationala", tehnicianul stelist va avea la dispozitie doar 16 jucatori, dintre care numai 9 sunt obisnuiti ai meciurilor de Liga 1!

In acest moment, Steaua are 9 fotbalisti cu probleme medicale si alti cinci vor participa la actiunile echipelor nationale. Stelistii sunt liberi pana joi, apoi Ilie Stan vrea sa-i bage intr-un minicantonament la Mogosoaia.

Jucatori la dispozitia lui Stan: Stanca, Cojocaru - portari, Emeghara, Geraldo, Brandan, V. Lupu, Latovlevici - fundasi, Nastasie, Bicfalvi, I. Rosu, Gradinaru (junior) - mijlocasi, Rusescu, M. Costea, Fl. Costea, Stanciu (junior) - atacanti.

Accidentati: Gabi Matei, Iliev, Galamaz, Gardos, Prepelita, Tibi Balan, Radut, Dorinel Popa, Tatu, Martinovici

Convocati la "nationala" Romaniei: Tatarusanu, Bourceanu, Cristi Tanase

Convocat la "tineret": Mustata

Convocat la tineretul Muntenegrului: Nikolici

Urmatoarele 3 meciuri ale Stelei sunt in deplasare la Piatra-Neamt (20 noiembrie), acasa cu FC Brasov (26 noiembrie) si in Germania, cu Schalke (1 decembrie).

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri