Antena Căutare

Ilie Stan are doar 9 fotbalisti la antrenamente

Steaua vrea sa foloseasca pauza prilejuita de amicalul Belgia - Romania pentru a pune la punct ce nu merge in jocul echipei, dar Ilie Stan se afla intr-o situatie ingrata. Din cauza numeroaselor accidentari din lot si a convocarilor la "nationala", tehnicianul stelist va avea la dispozitie doar 16 jucatori, dintre care numai 9 sunt obisnuiti ai meciurilor de Liga 1!

In acest moment, Steaua are 9 fotbalisti cu probleme medicale si alti cinci vor participa la actiunile echipelor nationale. Stelistii sunt liberi pana joi, apoi Ilie Stan vrea sa-i bage intr-un minicantonament la Mogosoaia.

Jucatori la dispozitia lui Stan: Stanca, Cojocaru - portari, Emeghara, Geraldo, Brandan, V. Lupu, Latovlevici - fundasi, Nastasie, Bicfalvi, I. Rosu, Gradinaru (junior) - mijlocasi, Rusescu, M. Costea, Fl. Costea, Stanciu (junior) - atacanti.

Accidentati: Gabi Matei, Iliev, Galamaz, Gardos, Prepelita, Tibi Balan, Radut, Dorinel Popa, Tatu, Martinovici

Convocati la "nationala" Romaniei: Tatarusanu, Bourceanu, Cristi Tanase

Convocat la "tineret": Mustata

Convocat la tineretul Muntenegrului: Nikolici

Urmatoarele 3 meciuri ale Stelei sunt in deplasare la Piatra-Neamt (20 noiembrie), acasa cu FC Brasov (26 noiembrie) si in Germania, cu Schalke (1 decembrie).

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Torje a facut enterocolita de la ciuperci si a lipsit de la antrenamentul nationalei... Cristiano Ronaldo se crede masina de lux...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x