Antena Căutare

INCREDIBIL! Doar egal cu Japonia la CM de handbal

Cu un ultim minut si jumatate de cosmar, "nationala" feminina s-a vazut egalata de Japonia, una dintre codasele grupei C Azi e pauza, insa maine "tricolorele" au o infruntare dura cu reprezentativa gazda, Brazilia.

Ceea ce parea imposibil, incredibil, socant s-a intamplat totusi, ca in cele mai chinuitoare cosmaruri. Inca un meci in care echipa nationala a Romaniei a inceput lent, precum o dulceata care nu se leaga, oricat ai amesteca in ea. Japonezele, obisnuite deja cu participarile la Mondiale, dar fara sa culeaga vreun rezultat interesant pana acum, au pus pe teren ceea ce pot si stiu sa faca mai bine. Viteza, elasticitatea, puterea de lupta, ambitia. Romania n-a facut la fel. Au ramas ascunse undeva, in umbra, calitati, abilitati, plusuri evidente.

Fara Manea si Fiera, accidentate, Radu Voina a avut putine optiuni, efectivul fiind tot mai subtiat. In prima repriza, in care scorul a fost strans si in care Japonia a si condus pret de cateva minute, Elisei si, pe final, Amariei au fost cele mai decise si decisive. Doar 13-12 la jumatate, insa a venit o bucata de meci in care "tricolorele" pareau sa fi gasit calea spre o victorie fara migrene. Au construit un avantaj de 4 goluri, apoi 5, din care insa niponele s-au tot infruptat insa. Greselile in defensiva, graba in atac au subminat si ele avansul.

Pentru ca in final, dupa cateva eliminari suferite din cauza lipsei de concentrare, sa se produca seismul. Era 28-26. Ramase in patru cu 1 minut si jumatate pana la sunetul de sfarsit, romancele au fost egalate. Ultimul contraatac, reusit de Hayafune, a pecetluit un rezultat pe care nu-l vom aminti niciodata cu zambetul pe buze. Chiar daca nu se pune problema calificarii in "optimi".

Sursa: gsp

Foto: Intact Images

Jucatorii din NBA au renuntat la greva. Sezonul va incepe de Craciun... Valeriu Rachita: "Arbitrajul a fost ca inainte de 89"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x