Antena Căutare

Învingătoarea noastră s-a îmbolnăvit! Simona Halep se luptă cu o alergie

Simona Halep nu dezamăgeşte niciodată, mereu se prezintă impecabil la meciuri. La fel a făcut-o şi la debutul turneului de la Wimbledon chiar dacă, de fapt, românca trecea prin momente dramatice!

Simona Halep nu dezamăgeşte niciodată, mereu se prezintă impecabil la meciuri. La fel a făcut-o şi la debutul turneului de la Wimbledon chiar dacă, de fapt, românca trecea prin momente dramatice nu a lăsat ca acest lucru să se vadă din tribune. Simona i-a dat mari bătăi de cap o alergie, culmea, din cauza ierbii de pe teren.

Se pare că alergia de care suferă Simona nu este deloc un lucru neobişnuit. Mulţi turişti ce vizitează Londra în această perioadă au aceeaşi problemă. Iarba tunsă şi polenul florilor, în combinaţie cu aerul umed, dau organismului senzaţii neplăcute: nas înfundat şi ochi iritaţi. Noroc că Simona nu a lăsat ca alergia să îi strice turneul, unde a pornit ca favorită. A reuşit să depăşească momentul, la fel cum a trecut şi peste durerile de la turneul din Olanda.

Italia poate să plece, dar EA să mai rămână! Blonda după care plânge tot Campionatul Mondial... Acum începe NEBUNIA! Cum arată TABLOUL OPTIMILOR din Brazilia! Cine câştigă Mondialul?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x