Antena Căutare

La finalul lui noiembrie, FIFA trage la sorti tintarul grupei Romaniei din preliminariile CM 2014

Esecul negocierilor de la Amsterdam ne duce la voia hazardului. Forul international va fixa un program prestabilit, cu imperecheri pe litere: fiecare echipa va deveni, dupa o tragere la sorti, A, B, C, D, E sau F Cata vreme Olanda si Romania se acuza reciproc pentru esecul negocierilor de la Amsterdam, forul mondial va decide cine si cand joaca, utilizand datele deja fixate pentru preliminarii.

Olanda si Romania s-au blocat reciproc la negocierile pentru stabilirea tintarului preliminariilor CM 2014. Iar solutia va veni, cel mai probabil, de la FIFA. Modul in care va proceda forul mondial e simplu. Se creeaza o grupa fictiva, tot cu sase echipe, botezate de la A la F. Toate meciurile grupei se programeaza in cele 14 date fixate, ajungandu-se, spre exemplu, ca in prima etapa a preliminariilor sa se joace meciurile A-B, D-F si C-E. Dupa finalizarea programarii, se trage la sorti ce echipa va deveni A, care dintre ele B, si tot asa.

Amintiri amare de-acum 7 ani

Procedura nu e o premiera pentru "tricolori", la fel stabilindu-se si tintarul pentru calificarile la Euro 2004. Atunci, tragerea la sorti a fost amara: ultimele trei partide le-am disputat cu Norvegia in deplasare, Luxemburg acasa si Danemarca in deplasare. La final, Romania a ratat calificarea, dupa 2-2 la Copenhaga.

GRUPA D SI DATELE PRELIMINARIILOR CM 2014

Olanda
Turcia
Ungaria
ROMANIA
Estonia
Andorra

14 date fixe pentru preliminariile CM 2014:

2012: 7-11 septembrie, 12-16 octombrie
2013: 22-26 martie, 7-11 iunie, 14-18 iunie, 6-10 septembrie, 11-15 octombrie

Cele 4 partide de baraj se disputa pe 15 si 19 noiembrie 2013

Sursa: gsp

Foto: Hepta

Trei jucatori ai Stelei nu mai suporta atmosfera facuta de Gigi. Vezi care sunt!... PSG eliminata, Lyon se impune la Saint Etienne. Vezi toate rezultatele din Cupa Ligii!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x