Antena Căutare

Lewis Hamilton, penalizat de trei pozitii pe grila de start in MP al Indiei

Lewis Hamilton a fost cel mai rapid pilot in prima sesiune de antrenamente pentru Marele Premiu al Indiei, care va avea loc in acest weekend pe circuitul Buddh, dar a primit si o penalizare de trei locuri pe grila de start, pentru ca a igonorat steagurile galbene.


Aceeasi penalizare a primit si mexicanul Sergio Perez, de la Sauber, vinovat de aceeasi infractiune.

De asemenea, rusul Vitlay Petrov va fi retrogradat cu cinci pozitii pe grila, dupa ce, in Coreea de Sud, a provocat un accident in care a fost implicat si germanul Michael Schumacher.

Prima sesiune de antrenamente libere din istorie in India nu a fost lipsita de incidente. Dupa numai cinci minute, sesiunea a fost intrerupta din cauza unui caine care a intrat pe circuit, iar pilotii au avut probleme evidente cu praful de pe pista.

Spaniolul Fernando Alonso a avut parte de o zi proasta, pilotul de la Ferrari realizand cel mai slab timp al antrenamentelor si fiind nevoit sa opreasca monopostul chiar pe circuit din cauza unor defectiuni tehnice.

Paolo Rossi: "Mutu putea fi cel mai bun atacant din lume, daca ar fi avut minte"... Liderul mondial WTA, Caroline Wozniacki, eliminata din Turneul Campioanelor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x