Antena Căutare

Lucescu poate sa fie adversarul direct al lui Piturca! ''Il Luce'' este dorit pe banca selectionatei Turciei

Selectionerul actual al Turciei, Avici, a avut o serie de meciuri proaste in startul preliminariilor pentru Campionatul Mondial si este pe picior de plecare de la conducerea selectionatei. Reprezentantii Federatiei de Fotbal de la Istanbul au o varianta surpriza pentru banca tehnica a nationalei Turciei.

Lucescu poate sa fie adversarul direct al lui Piturca! ''Il Luce'' este dorit pe banca selectionatei Turciei
| gsp.ro

Mircea Lucescu a avut mai multe contacte directe cu fotbalul turcesc, a antrenat in Turcia timp de patru ani pe Galatasaray si Besiktas . Romanul a fost foarte apreciat pentru munca pe care a depus-o pe malurile Bosforului si este omul pe care turcii si-l doresc in locul lui Avici.

''Il Luce'' a mai primit o data aceasta propunere, dar a refuzat-o, asa ca acum turcii sunt pregatiti sa ii faca o oferta de nerefuzat romanului. Ii vor oferi un contract in alb, pe care Lucescu poate scrie orice suma isi doreste in dreptul rubricii de salariu. Mai mult, ii promit ca va avea libertate totala in alegerea staff-ului tehnic.

Cu toate acestea, este greu de crezut ca antrenorul roman va accepta aceasta oferta. Lui Lucescu ii merge foarte bine la Sahtior Donetsk, acolo unde Ahmetov il trateaza ca pe un rege.

Selectionata Turciei a strans doar trei puncte in patru meciuri din cadrul preliminariilor Campionatului Mondial si este pe locul patru in grupa D de calificare, dupa Olanda, Ungaria si Romania.

Mircea Vrajitoru a fost adus la un spital din Timisoara! Medicul sustine ca motociclistul nu este in coma... Lance Armstrong a ramas fara cele sapte titluri de la Turul Frantei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x