Antena Căutare

Lucian Bute ar putea lupta de doua ori impotriva lui Carl Froch, in 2012

Eddie Hearn, impresarul britanicului Carl Froch, a dezvaluit ca negociaza cu InterBox, clubul lui Lucian Bute, pentru ca in 2012 cei doi pugilisti sa dispute doua meciuri, unul la Montreal si unul la Nottingham.

„Am avut cateva discutii pozitive cu echipa de la InterBox, iar oamenii de acolo s-au aratat incantati de ideea de a lucra impreuna. Am creionat doua date - 14 aprilie, la Montreal, si 4 august, la Nottingham - pentru lupte pe sistemul «acasa si deplasare». Nu vad de ce acestea nu ar putea fi stabilite definitiv saptamana viitoare, intr-un contract", a declarat Hearn pentru ESPN.


Carl Froch, care a pierdut in luna decembrie a anului trecut finala SuperSix in fata lui Andre Ward, are in palmares 28 de victorii si 2 infrangeri, iar in trecut l-a atacat in mai multe randuri pe Lucian Bute, despre care a declarat ca este supraevaluat.

Una din problemele care ar putea impiedica intalnirea dintre cei doi pugilisti o reprezinta postul de televiziune Showtime, cel care detine drepturile pentru urmatorul meci al lui Bute.

Cei de la Showtime isi doresc o lupta intre boxerul roman si Bernard Hopkins (47 de ani), campion mondial al categoriei semigrea, acesta aratandu-se dispus sa coboare in categorie pentru un meci cu Lucian Bute.

Hopkins a devenit cel mai batran pugilist care a cucerit o centura de campion mondial dupa ce l-a invins la puncte pe Jean Pascal, pe 21 mai 2011, doborand astfel recordul detinut de George Foreman.

Sapunaru si Torje sunt rezerve la echipele de club. Ii va mai convoca Piturca?... WTA, Hobart: Simona Halep si Sorana Carstea, calificate in sferturile de finala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x