Antena Căutare

Lucian Bute: "Nu ma sperie nimeni!"

Lucian Bute e pregatit sa infrunte orice adversar. "Froch, Ward, Kessler sau Pavlik? Ii astept", a declarat romanul.


Carl Froch si Andre Ward se vor intalni pe 17 decembrie, la Atlantic City, in finala Super Six. Cu gura mare, britanicul Froch a declarat mereu despre Bute ca e un "campion umflat, care a avut parte numai de adversari slabi". "O sa-i inchid eu gura aia mare!", a replicat Lucian. Danezul Mikkel Kessler, fostul campion mondial WBA, a fost de doua ori ofertat de Interbox. "I s-a oferit o bursa de doua milioane de dolari, dar a refuzat. O sa renegociem", a declarat Rudel Obreja, presedintele FR Box. Si americanul Kelly Pavlik a primit o propunere de la clubul lui Bute, dar a considerat suma prea mica. In plus, el vrea sa boxeze doar in America. "Boxez cu oricine. Si cu castigatorul SuperSix si cu invinsul. Nu mi-e frica de nimeni. Nu ma sperie nimeni!", a spus Bute.

O data cu vehiculata trecere a sa la HBO, televiziune cu care urmeaza sa semneze un nou contract, se zvoneste si faptul ca Bute ar putea boxa cu Bernard Hopkins sau Chad Dawson. Cei doi sunt la categoria imediat superioara, supergrea, dar ar putea scadea in categorie. Au mai facut-o la alte meciuri. Bute nu negociaza din acest punct de vedere. "Atata timp cat o sa-mi pot face categoria, nu ma gandesc la o urcare in categorie", a incheiat Lucian. Orice se poate schimba insa, atunci cand bursele sunt ametitoare, urmate de cifre cu sase zerouri!

POSIBILII VIIITORI ADVERSARI AI LUI BUTE

Carl Froch
34 de ani, nr. 3 supermijlocie
A castigat la puncte disputa cu Johnson. Doar doi arbitri l-au vazut insa invingator, in timp ce unul a dat egalitate! Scorurile au fost insa mult mai stranse decat la Bute.

Andre Ward
27 de ani, nr. 2 supermijlocie

Bernard Hopkins
46 de ani, nr. 3 semigrea
Este singurul pugilist care l-a facut KO pe Johnson. S-a intamplat insa demult, in 1997, in cadrul categoriei mijlocie. Partida a avut loc pentru titlul mondial IBF.

Chad Dawson
29 de ani, nr. 1 semigrea
A boxat de doua ori cu Johnson si de doua ori l-a invins la puncte. Chad Dawson a trecut in ultimul sau meci de Bernard Hopkins, KO repriza a doua, dar ulterior, WBC i-a acordat centura inapoi lui Hopkins, considerand ca arbitrul de ring a gresit cand a oprit lupta.

Mikkel Kessler
32 de ani, nr. 5 supermijlocie

Kely Pavlik
29 de ani, nr. 7 supermijlocie

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

VIDEO! Arpad Paszkany: "Arbitrajul romanesc e mai prost decat fotbalul"... Torje a facut enterocolita de la ciuperci si a lipsit de la antrenamentul nationalei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x