Căutare Live

Luigi Di Biagio îl înlocuieşte pe Leonardo Semplici la conducerea tehnică a echipei Spal

Antrenorul Luigi Di Biagio, fost selecţioner al Italiei, a fost numit la conducerea tehnică a echipei Spal, în locul lui Leonardo Semplici, care a fost demis în urma rezultatelor slabe.

Fără experienţă ca antrenor de club, tehnicianul de 48 de ani şi-a început cariera la conducerea echipei under 20 a Italiei. În iulie 2013, el i-a succedat lui Devis Mangia pe banca tehnică a reprezentativei under 21. În 2018, Di Biagio a condus echipa naţională de seniori a Italiei pentru scurt timp, de la demiterea lui Gian Piero Ventura şi până la numirea lui Robert Mancini ca selecţioner. Luigi Di Biagio a revenit la u21, de unde a demisionat vara trecută, după ce Italia a ratat calificarea în semifinale, la turneul final al Campionatului European pe care l-a organizat.

Cu o victorie în utlimele şase etape, Spal este pe locul 20, ultimul, al campionatului italian Serie A. În 23 de etape, echipa din Ferrara a acumulat 15 puncte, fiiind la şapte puncte de Lecce, de pe locul 17, ultimul care asigură menţinerea în prima ligă.

Lugi Di Biagio a semnat un contract până la finalul sezonului.

Sursa : news.ro

Campioana olimpică Brazilia s-a calificat la JO. Se cunosc 14 echipe, între care şi România, din cele 16 participante... Angel Di Maria spune că nu va mai juca la altă echipă în Europa în afară de Paris Saint-Germain...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri