Antena Căutare

Lupescu: "In campania trecuta am avut cel mai bun tintar si nu ne-am calificat"

Ionut Lupescu spune ca selectionerul Razvan Lucescu, impreuna cu staff-ul sau, pun mai mult amprenta pe o pregatire cat mai buna a nationalei, pe gasirea de solutii pe posturile in care lipsesc jucatori din motive de accidentare sau suspendare si se gindesc mai putin la programul campaniei de calificare.

"Nu conteaza tintarul, important e cum joaca echipa. Prefer sa fiu acum nemultumit de program si sa ne bucuram la final. Eu zic ca in campania trecuta de calificare am avut cel mai bun program din toate campaniile si nu ne-am calificat. Pana la urma, ceea ce conteaza foarte mult este ce jucam noi, lucram foarte mult cu Razvan la asta, trebuie sa gasim un lot de 25 de jucatori pe care sa-i putem folosi.


La meciul cu Israelul, vom avea iar absenti. Coman, Chivu, Tanase, Mutu, sint destui. De aceea, incercam ca la finalul campionatului sa avem 2-3 meciuri, sa fim 10 zile impreuna pentru a pregati aceasta campanie.

Franta o putem intalni dupa Mondiale, dar si echipa a doua sau a treia a lor e la fel de buna, plus ca vor avea un nou antrenor

Intre fotbalul nostru si cel francez e o mare discrepanta, era frumos sa avem alte echipe, dar vor fi meciuri de lupta, fiecare poate pierde puncte. Noi avem criterii nescrise, sa cistigam meciurile de acasa, plus meciurile cu echipele aflate valoric sub noi. Nu va fi usor, dar si pentru celelalte va fi greu sa joace contra noastra.

Nu avem un Messi, un Maradona, acum trebuie sa ne bazam pe grup, munca, 80% din echipele de la Mondiale sint calificate pe aceasta idee, dau totul pe teren. Doar printr-o evolutie de grup putem avea rezultate"
, a spus Lupescu la Contraatac, de la GSP TV.

Barcelona remizeaza la Stuttgart/ Bordeaux se impune la Olympiakos... Europa League/ Sahtior si AS Roma, eliminate din competitie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x