Antena Căutare

Marca: Toţi sfinţii şi îngerii au ajutat FC Sevilla să ajungă în optimile Ligii Europa

Toţi sfinţii şi îngerii au ajutat FC Sevilla să ajungă în optimile Ligii Europa, în a doua zi de post pentru Paştele catolic, scrie cotidianul Marca, după remiza andaluzilor cu CFR Cluj, scor 0-0, meci în care campioana României a avut un gol anulat în urma consultării VAR.

"Toţi sfinţii şi îngerii au ajutat FC Sevilla să ajungă în optimile Ligii Europa în a doua zi de post, atât de sărbătorit în capitala andaluză. Norocul celor de la FC Sevilla a apărut pe final, când Păun a marcat, dar un henţ al lui Traore la începutul fazei a salvat echipa. Fanii au fost extrem de nemulţumiţi, iar jucătorii au multe de făcut pentru a face lucruri mari în această competiţie. FC Sevilla nu a arătat bine deloc, dar s-a salvat printr-un miracol", a notat Marca.

Formaţia CFR Cluj a ratat calificarea în optimile de finală ale Ligii Europa, după ce a remizat cu FC Sevilla, scor 0-0, în manşa secundă a 16-imilor, pe stadionul Ramon Sanchez-Pizjuan. În tur, scorul a fost 1-1. CFR Cluj a avut un gol anulat spre final pentru henţ, după consultarea VAR.

În minutul 87, Păun a înscris un gol, dar reuşita sa a fost anulată pentru un henţ anterior la Traore, după consultarea VAR.

În minutul 89, tehnicianul Dan Petrescu a primit cartonaş galben pentru proteste.

Un minut mai târziu, de la CFR Cluj a fost eliminat Bordeianu, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Sursa : news.ro

Liga Europa: Şahtior în optimi după 3-3 cu Benfica, revenind de la 1-3. S-au mai calificat Getafe, FC Copenhaga, Inter ş... O jucătoare din naţionala de futsal a Iranului a murit din cauza coronavirusului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x