Antena Căutare

Meciul amical dintre Anglia si Olanda a fost anulat, din cauza violentelor din Londra

Violentele din Londra, care dureaza deja de trei zile, au determinat Federatia Engleza de Fotbal sa anunte ca meciul amical dintre Anglia si Olanda, programat miercuri seara, pe stadionul Wembley, a fost anulat.

„Anuntam cu parere de rau ca meciul de maine (miercuri, 10 august) dintre Anglia si Olanda, de pe stadionul Wembley, a fost anulat"


Este cel de-al treilea eveniment fotbalistic important care are de suferit de pe urma evenimentelor din capitala Angliei, dupa ce doua meciuri din Cupa Ligii au fost deja amanate.

In acest moment, este neclara situatia unui alt meci amical, intre Ghana si Nigeria, care ar trebui sa se desfasoare pe Vicarage Road din Watford, in nordul Londrei, scrie Guardian.

De asemenea, trei partide din prima etapa a Premier League programate in Capitala la finalul acestei saptamani sunt in pericol de a nu se juca.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

Scandalul pariurilor din Italia: Atalanta, 6 puncte penalizare / Cristiano Doni, suspendat trei ani si jumatate... Eto'o ar putea ajunge la Anzhi Makhachkala. Rusii ii ofera 60 de milioane de euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x