Antena Căutare

Mircea Lucescu a revenit în România după victoria din preliminarii și le-a dat o veste tristă fanilor români: ”Am jurat să nu mai antrenez aici”

Speranțele fanilor echipei naționale de a-l mai vedea vreodată pe Mircea Lucescu selecționer s-au spulberat. Revenit în țară după ce a condus Turcia către o victorie fundamentală în preliminarii, 1-0 cu Croația, cel mai titrat antrenor român a pus capăt speculațiilor privind o eventuală preluare a naționalei României în viitor.

Lucescu, actualmente selecționerul Turciei, a închis definitiv subiectul venirii pe banca ”tricolorilor” și a spus că nu are de gând să se mai întoarcă la cârma echipei pe care a condus-o timp de cinci ani, între 1981 și 1986.

”Am spus de 20 ani că nu o să mai vin în România și m-am tinut de cuvânt, din toate punctele de vedere. Au fost perioade când aș fi putut să revin, nu s-a putut, după, am plecat pe drumul meu. Prefer să mă duc într-o țară unde să mă înjure străinii, decât să vin acasă și la prima înfrângere să fiu înjurat de ai mei. Asta chiar n-aș suporta.

Foarte clar am spus-o de atâtea ori. Din momentul când în 1998 n-am putut să preiau naționala atunci când cred că aș fi meritat, din momentul acela am jurat să nu preiau echipa națională”, a declarat Mircea Lucescu la sosirea pe aeroport.

Mircea Lucescu este cel mai titrat tehnician român, cu 12 titluri de campion, opt în Ucraina, două în Turcia şi două în România.

Adio, Daum rămân cu tine! FRF se va despărți de Christoph Daum, însă doar la finalul preliminariilor... ULTIMA ORĂ: Latovlevici a efectuat vizita medicală și va fi prezentat în scurt timp la Galatasaray...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x