Căutare Live

Nadia Comăneci, în costumul care i-a adus primul 10 perfect din gimnastică. Cum arată la 59 de ani, îmbracata ca la Montreal

Nadia Comăneci a îmbrăcat din nou costumlul cu care a obținut primul 10 perfect din istoria gimnasticii, la Montreal, acum 44 de ani în urmă.

Nadia Comăneci, în costumul care i-a adus primul 10 perfect din gimnastică. Cum arată la 59 de ani, îmbracata ca la Montreal

Hepta

Simbolul gimnasticii româneşti, Nadia Comăneci, deși a ales să părăsească România chiar înainte de Revoluție și să-și croiască o altă viață în America, nu a uitat niciodată de unde își trage rădăcinile și a purtat pretutindeni tricolorul în suflet.

Cum arată Nadia Comăneci în costumul de la Montreal

Recent, Nadia a impresionat cu o fotografie în care poartă costumul cu care a obținut cel mai mare punctaj din istoria gimansticii: un 10 perfect. Postarea a stârnit mii de reacții pozitive și aprecierile la adresa marei sportive au curs val după val.

Cine este soțul Nadiei Comăneci și cum s-au cunoscut

Citește și: „Ori ne lăsați pe toți, ori pe niciunul!” Premieră absolută: pentru prima oară în 30 de ani, Nadia Comăneci a recunoscut cum a fugit din țară! Filmul unei vieți de 10

Nadia și-a cunoscut soțul tot prin intermediul sportului. Bart Conner a fost și el gimnast. Cei doi s-au cunoscut în timpul unei competiții sportive, pe când frumoasa Nadia avea doar 15 ani. Ea și Bart au concurat la o competiție în 1976.

Nadia Comăneci, în costumul care i-a adus primul 10 perfect din gimnastică. Cum arată la 59 de ani, îmbracata ca la Montreal

Nadia și Bart au început prin a fi foarte buni prieteni, iar ceea ce l-a atras la el a fost faptul este sinceritatea. Cei doi s-au căsătorit în 1996, după ce Nadia se mutase în Montreal în 1989. Cu toate acestea nunta a avut loc în România, iar ceremonia a fost la Mănăstirea Cașin. Nașii lor de cununie au fost Dana și Adrian Năstase.

La scurt timp de la căsătorie, Nadia l-a născut pe Dylan, un băiețel acum în vârstă de 13 ani care a ajuns să fie foarte talentat la mai multe sporturi.

Citește și: 44 de ani de la primul "10" din gimnastică! Nadia Comăneci: "Eram un trofeu de pus în vitrină"

Nadia a plecat din România în urmă cu 31 de ani și de atunci duce o viață liniștită alături de frumoasa ei familie în America.

Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Parteneri
Beneficiile consumului de gutui. De ce recomandă nutriționiștii să le incluzi în dieta ta
Catine.ro
Ultimele știri
x