Antena Căutare

Naționala României de handbal și-a aflat adversarele de la Euro 2018! Neague & co. au picat cu cea mai tare națională nordică

Astăzi, la Paris, a avut loc tragerea la sorți a grupelor Campionatului European de Handbal Feminin, competiţie găzduită de Franța în perioada 29 noiembrie - 16 decembrie 2018.

Naționala României antrenată de Ambros Martin a prins o grupă în care va trebui să înftunte campioana en-titre a Europei și alte două echipe de nivel inferior. "Tricolorele" au fost repartizate în grupa D, alături de Norvegia, Germania şi Cehia.

Dacă nordicele sunt campioane europene şi vicecampioane mondiale en-titre, naţionala Cehiei, deși cotată inferior României, a eliminat naționala lui Neagu în optimile de finală ale ultimului Campionat Mondial, de anul trecut.

Deși a condus tot meciul, România a fost învinsă, în decembrie 2017, de o națională a Cehiei care a condus pentru prima oară în minutul 59! Apoi, la 26-26, când mai erau 10 secunde, cehoaicele au jucat la ”totul sau nimic” și au câștigat cu un gol marcat în ultima secundă.

Partidele din grupa României vor avea loc la Brest. Primele trei clasate din fiecare grupă vor avansa în faza grupelor principale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Grupele de la Euro 2018:

Grupa A (Nantes):
Danemarca
Serbia
Suedia
Polonia

Grupa B (Nancy):
Franţa
Muntenegru
Rusia
Slovenia

Grupa C (Montbeliard):
Ungaria
Spania
Olanda
Croaţia

Grupa D (Brest):
Norvegia
Romania
Germania
Cehia

Se califică mai departe primele 3 naţionale din fiecare grupă. Apoi vom avea parte de 2 grupe principale a câte 6 echipe, iar primele 2 echipe din fiecare grupă vor merge în semifinale.

Surpriză de proporții în Spania! Ziarul de casă al Realului anunță numele posibilului succesor al lui Zinedine Zidane pe... Biletul Zilei 12.06.2018! Trei ”soliste” de azi ne aduc un pont bombă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x