Căutare Live

Neymar, supărat pe şefii şi pe medicii de la PSG: Este greu să stai patru meciuri fără să joci, dar nu a fost alegerea mea

Atacantul brazilian Neymar, autorul golului echipei Paris Saint-Germain în meciul cu Borussia Dortmund, şi-a manifestat nemulţumirea faţă de felul în care medicii şi oficialii parizieni au gestionat accidentarea sa.

"Este greu să stai patru meciuri fără să joci. Din nefericire, nu a fost alegerea mea, clubul şi medicii au decis acest lucru şi nu mi-a plăcut. Am avut multe discuţii pe această temă. Voiam să joc, mă simţeam bine, dar clubul se temea, iar eu am de suferit la final", a declarat Neymar la zona mixtă de după meciul cu Borussia Dortmund, pierdut, scor 1-2, în turul optimilor Ligii Campionilor.

Neymar a suferit o accidentare la coaste la meciul cu Montpellier din 1 februarie, iar apoi a lipsit la partidele cu Nantes, Lyon, Dijon şi Amiens.

Sursa : news.ro

Liga Campionilor -Turul optimilor: Atletico Madrid - Liverpool, scor 1-0; Borusia Dortmund - PSG, scor 2-1... Pilotul Ryan Newman, spitalizat în stare gravă după cursa de la Daytona, este conştient şi poate vorbi...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri