Antena Căutare

Noul antrenor de la FC Barcelona a fost coechipier cu Sabou si a jucat contra lui Hagi!

"Tata" Martino, tehnicianul catalanilor, a fost coleg, un sezon, cu ex-dinamovistul Marcel Sabou, la Tenerife, in sezonul 1990 - 1991. Tot atunci s-a duelat, pe gazon, cu Hagi!

Gerardo "Tata" Martino, noul tehnician al celor de la FC Barcelona, a evoluat, un sezon, in Primera Division, ca fotbalist. Mai exact 15 meciuri, in 1991, la CD Tenerife. Aici l-a avut coechipier pe Marcel Sabou, ex-dinamovistuo care ceruse azil politic pe 12 august 1989. Impreuna cu Gigi Viscreanu cei doi decisesera sa ramana in strainatate. Evoluase la Castilla CF, apoi ajunsese la Tenerife, unde Martino era imprumutat de la Newewll's Old Boys, trupa sa de suflet. Martino a reusit sa marcheze un meci, Sabou a avut un sezon bun, cu 37 de meciuri si patru "bobite".

Pe 5 mai 1991, pe stadionul "Heliodoro Rodriguez - Lopez", Jorge Solari, tehnicianul insularilor, il folosea ca titular pe Martino, contra lui Gica Hagi si el in primul "11" al celor de la Real Madrid. Trupa pregatita de Radomir Antic se impunea cu 1-0, prin golul lui Michel, din penalty.

Cristiano Ronaldo face victime in tribuna! Portughezul a bagat in spital un pusti de 11 ani... Emile Griffith, prizonierul care n-a fost niciodata la inchisoare! Boxer. Vinovat. Bisexual...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x