Antena Căutare

OFICIAL! Dinamo îi ”fură” FCSB-ului un jucător de perspectivă. Jucătorul a fost prezentat la echipa din Ștefan cel Mare

În urmă cu două zile, FCSB anunța că urmărește cu atenție un jucător de la ASU Poli Timișoara. ”Am văzut meciul UTA-Poli și i-am zis lui Gigi Becali că îmi place un jucător de la ASU Poli. Sperăm să putem să îl luăm, să vedem cât cer pentru el”, spunea Meme Stoica. Astăzi, posibila țintă a FCSB a semnat cu Dinamo.

Într-un comunicat postat pe site-ul oficial, Dinamo a anunțat transferul mijlocaşului de 20 de ani, Deian Sorescu, cel care a acceptat un contract pe patru ani cu echipa din ”Ştefan cel Mare”.

OFICIAL! Dinamo îi ”fură” FCSB-ului un jucător de perspectivă. Jucătorul a fost prezentat la echipa din Ștefan cel Mare

”FC Dinamo București anunță transferul mijlocașului ofensiv Deian Sorescu (20 de ani) la clubul din Ștefan cel Mare.
Născut pe 29 august 1997, Deian Sorescu a debutat în urmă cu doi ani în Liga 1 Betano pentru ACS Poli Timișoara și a evoluat în acest sezon competițional pentru divizionara secundă ASU Poli Timișoara, 11 goluri și cinci pase decisive în 28 de meciuri din Liga 2.
Deian Sorescu a semnat un contract cu FC Dinamo București până la 30 iunie 2022, a anunțat directorul general al clubului din Ștefan cel Mare, Ionel Dănciulesu, pentru www.fcdinamo.ro.

11 goluri a marcat Sorescu în Liga 2 pentru ASU Poli Timișoara în acest sezon competițional. Noul mijlocaș dinamovist a avut evoluții remarcabile în eșalonul secund, reușind și cinci pase decisive pentru ASU Poli Timișoara.

7 meciuri a evoluat Sorescu pentru ACS Poli Timișoara în Liga 1 Betano. A debutat în prima ligă pe 16 mai 2016 în partida Petrolul Ploiești vs ACS Poli Timișoara, scor 3-2.

90 de minute a jucat Sorescu în Cupa României, în acest sezon, pentru divizionara secundă ASU Poli Timișoara. A adunat, de asemena, 90 de minute și în Cupa Ligii, la ACS Poli Timișoara, în meciul câștigat de bănățeni, 2-1 cu FC Viitorul pe 10 august 2016.” scrie www.fcdinamo.ro

Biletul Zilei 27.04.2018. Trei meciuri sigure de vineri ne aduc profitul... UNA PE ZI! Sophie, cea mai sexy fană a lui Chelsea, cere plecarea lui Conte de pe Stamford Bridge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x