Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

OFICIAL: Latovlevici a fost prezentat la Galatasaray! Detaliile transferului celui de-al 12-lea român din istoria granzilor din Turcia

După vizita medicală efectuată ieri după amiaza, seara a venit cu oficializarea transferului lui Iasmin Latovlevici de la Karabukspor la mult mai titrata echipă turcă Galatasaray. Fostul jucător al FCSB-ului și fundașul stânga al naționalei devine al 12-a român din istoria clubului turc.

Mutarea lui Latovlevici de la Karabukspor la Galatasaray a fost prezentată de site-ul oficial al trupei Cim-Bom. Fosta echipă a fundașului de 31 de ani va primi 550,000 de Euro în schimbul transferului.

La noua sa echipă, Latovlevici va avea un salariu anual de 750.000 de euro și un bonus de 4.000 de euro pentru fiecare punct câștigat de echipă. Acestor venituri li se va adăuga o primă de 25% din salariu dacă echipa sa va câștiga titlul. Înțelegerea dintre jucător și club se va prelungi automat pentru încă un sezon, dacă jucătorul va fi pe teren la 18 victorii în meciuri oficiale (campionat + Cupa Turciei).

Prin transferul perfectat în cursul nopții, Latovlevici se înscrie pe o listă lungă a românilor care au jucat la Galatasaray în ultimele aproape trei decenii. Cei 11 anteriori lui Latovlevici au fost: Iosif Rotariu, Gică Hagi, Adrian Ilie, Gică Popescu, Iulian Filipescu, Ionuț Luțu, Gabi Tamaș, Radu Niculescu, Ovidiu Petre, Florin Bratu și Bogdan Stancu.

Recomandari