Antena Căutare

Politia va efectua o ancheta in cazul sportivilor medaliati la Beijing, care nu si-au primit inca banii

Statul roman a uitat vreme de patru ani sa le dea primele sportivilor romani medaliati la Olimpiada de la Beijing. Fostul guvern n-a gasit 1 milion de lei sa rasplateasca extraordinarele performante a 6 campioni. Si, in stil pur romanesc, povestea culmineaza acum cu o ancheta. La Clubul Dinamo.

Mihai Covaliu, Alin Moldoveanu, Marian Dragulescu, Georgeta Andronache, Viorica Susanu si Constantina Ghita-Tomescu - acestia sunt sportivii care ne-au facut mandri la Olimpiada de la Beijing. Insa, din 2008, statul roman a "uitat" sa ii premieze in bani. Iar acum, Ministerul Administratiei si Internelor a cerut sa se faca ancheta, pentru a descoperi de ce nu s-a efectuat plata.

Asta dupa ce, ieri, Ministrul de Finante a anuntat ca primele nu mai pot fi platite si asta pentru ca termenul de acordare al acestora s-a prescris. Astazi, dupa ce sportivii au reactionat public, ministrul de Finante a spus ca va cauta o solutie pentru premiere.

Foto: Intact Images

Helmi, ce-i un anevrism pe langa patru penaltyuri aparate?... Romania debuteaza cu dreptul in preliminariile pentru CM 2014, castigand cu 2-0 in Estonia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x