Antena Căutare

POVESTE CU PULS! Muamba, de la inima fara bataie la fericirea de a fi parinte

In urma cu mai bine de zece luni, inima lui Fabrice Muamba si-a luat o pauza de 78 de minute. Odihna i-a fost grabita de medici, care l-au readus pe fotbalistul lui Bolton la viata. A renuntat la fotbal si s-a dedicat familiei, care, nu peste mult timp, se va mai imbogati cu inca un membru.

Povestea lui Fabrice Muamba a fost scrisa, ca mai toate de altfel, in bataile inimii. Numai ca in cazul fotbalistului, timp de 78 de minunte, paginile au fost goale. Pe teren, in timpul meciului dintre Tottenham si Bolton, Muamba s-a prabusit. Odata cu el si cariera sportiva, dar asta avea sa conteze mai putin si sa afle mai tarziu.

Inima jucatorului nascut in Zaire s-a oprit. Pe stadionul din White Hart Lane se lasase linistea. Parca suporterii pastrau tacerea pentru a auzi, din nou, pulsul lui Fabrice. Aproape un meci de fotbal, Muamba a fost singur, intr-o mare neagra, in care nimic din ceea ce stia nu mai era la fel. Ba poate doar povestea cand era amenintat ca "vine Doamne Doamne si te ia". Dar el fusese cuminte atunci, jucase chiar bine.

Au fost cele mai lungi minute din viata nepovestita a lui. Dar s-a terminat cu bine, s-a terminat cu respiratie. Doctorii l-au salvat, dar l-au anuntat ca ar fi bine sa renunte la fotbal. Pentru viata, pentru sotia Shauna si pentru fiul Joshua Jermiah. A agatat in cui atat ghetele cat si amintirile sportive. Intamplarea nefericita a pus-o langa cele sfinte, acolo unde ajunsese si el. Doar ca n-a stat mult.

Pe 20 octombrie 2012, Patrice si Shauna devin sot si sotie. Craciunul il petrec in familie, nu inainte ca Muamba sa ofere un dans de toata frumusetea intr-un program de Craciun. Dar cea mai fericita zi a unui an greu va sosi in luna iunie, atunci cand Shauna ii va darui fostului fotbalist al doilea copil.

Fabrice, asa-i ca inima ta pompeaza fericire?

Vesti bune pentru Lucian Bute! Ar putea lupta pentru trei centuri mondiale... Specialistii bilelor vin la GSP TV! Nu rata, in weekend, Cupa Mosconi la biliard...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x