Antena Căutare

Roberto Mancini: „Tevez nu pleaca nicaieri”

Dupa meciul amical cu Inter Milano, antrenorul italian a anuntat ca Tevez va ramane la City , varfurile cu sansele cele mai mari sa plece fiind Adebayor si Bellamy.

Meciul amical dintre Inter si Manchester City, desfasurat la Dublin, parea ca va reprezenta momentul in care negocierile pentru trecerea lui Tevez de pe City of Manchester pe Giuseppe Meazza.

Surprinzator, dupa partida castigata cu 3-0 de elevii sai, Mancini nici nu a luat in calcul posibilitatea unui transfer al lui Tevez, desi argentinianul sustine de un an ca vrea sa plece: „Cand Carlos se va intoarce joi, la antrenament, vom avea 4 atacanti in lot: Tevez, Dzeko, Aguero si Balotelli. E un lucru bun pentru noi. Suntem implicati in patru competitii, concurenta intre ei e benefica".

Declaratia este importanta si dintr-un alt punct de vedere: lui Bellamy si Adebayor le-au expirat imprumuturile la Cardiff si Real Madrid, dar Mancini a lasat sa se inteleaga ca nu se bazeaza pe ei. Daca galezul e ca si acontat de Celtic (se pare ca e vorba tot de un imprumut), situatia fostului tunar e complicata: togolezul ar vrea sa ramana pe Bernabeu, dar Mourinho nu il considera indispensabil.

foto: thesun.co.uk

Tibor Selymes, primul antrenor demis in Liga I!... Serena Williams a castigat primul titlu WTA dupa mai mult de un an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x