Antena Căutare

România - Albania, sâmbătă, ora 20.00. Ne pregătim de... vacanță!

În vreme ce echipele puternice din Europa se pregătesc pentru Mondialul din Brazilia, tricolorii lui Pițurcă joacă un prima amical în Elveția, cu modesta reprezentativă a Albaniei

În vreme ce echipele puternice din Europa se pregătesc pentru Mondialul din Brazilia, tricolorii lui Pițurcă joacă un prima amical în Elveția, cu modesta reprezentativă a Albaniei

Cu doar câteva săptămâni înainte de startul Mondialului de la Rio, echipa națională de fotbal a României are programte două meciuri amicale în compania unor adversare din clasa "A": Albania și Algeria. Primii adevrsari sunt la fel ca și elevii lui Pițurcă. Adică fără griji și fără presiunea unei participări la Mondial. Cu algerienii datele problemei se schimbă pentru că băieții din nordul Africii au bilete pentru Brazilia. Până la meciul vedetă de miercuri, "tricolorii" trebuie să treacă peste primul test al verii.

Albania e o echipă pe care România o cunoaște bine. Încă din anii 80 ne înfruntam cu naționala care i-a dat Europei pe Demollari, Cana, Bogdani sau Kola. În ultimele opt jocuri, românii nu au pierdut niciodată în fața Albaniei, bifând șase succese și două remize. Cu un asemenea ascendent moral în fața adversarei de sâmbătă, România pornește cu prima șansă, chiar dacă miza jocului nu e reprezentată decât de statistică.

Meciul care se va disputa sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul din Yverdon va fi transmis în direct pe Antena 1 şi AntenaPlay.

Lotul convocat de Victor Pițurcă pentru dubla cu Algeria și Albania este următorul:

Portari: Ciprian Tătărușanu (Steaua), Costel Pantilimon (Manchester City), Silviu Lung jr. (Astra)

Fundași: Vlad Chiricheș (Tottenham), Valerică Găman (Astra), Răzvan Raț (Rayo Vallecano), Alexandru Mățel (Astra), Cristi Manea (Viitorul), Bogdan Mitrea (Viitorul), Dragoș Grigore (Dinamo), Bogdan Vătăjelu (CSU Craiova)

Mijlocași: Mihai Pintilii (Steaua), Alexandru Bourceanu (Trabzonspor), Costin Lazăr (PAOK), Alexandru Mateiu (Brașov), Bănel Nicoliță (Nantes), Cosmin Matei (Dinamo), Cristi Tănase (Steaua), Florin Tănase (Viitorul)

Atacanți: Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Alexandru Chipciu (Steaua), Ciprian Marica (Getafe), Raul Rusescu (Braga)

Simona Halep se descurcă de minune la Roland Garros! "E presiune mare, sunt printre favorite"... Stephen Hawking a găsit formula pentru câştigarea Cupei Mondiale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x