Sărut pasional între Messi și Cristiano Ronaldo. Internaționalul argentinian se ridică pe vârfuri pentru a-l săruta pe portughez, într-un graffiti amuzant

 

Artistul urban Tvboy a reprezentat într-un graffiti creat în centrul orașului Barcelona o presupusă scenă de dragoste între cei doi jucători ai momentului, "barcelonezul" Leo Messi și "madrilenul" Cristiano Ronaldo, protagoniștii unui sărut tandru.

Tvboy face astfel trimitere la meciul pe care îl vor disputa Real Madrid și Barcelona la 23 aprilie și la sărbătoarea de 'Sant Jordi' — zi în care se fac cadouri cărți și trandafiri — pentru a-și reprezenta lucrarea, scrie Agerpres.

Graffiti-ul creat pe trotuarul unei parcări reprezintă figurile în mărime naturală ale celor doi jucători îmbrăcați în tricourile respectivelor echipe, îmbrățișați dar separați de o minge de fotbal. Leo Messi are un trandafir în mâna dreaptă și se ridică pe vârfuri pentru a-l săruta pe portughez, în timp ce Cristiano Ronaldo, mai înalt, îl ține de gât pe internaționalul argentinian.

Lucrarea intitulată "dragoste oarbă" poate fi admirată pe celebrul bulevard Paseo de Gracia din Barcelona, încheie EFE.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe