Antena Căutare

Un scandal imens stă să izbucnească în tenisul feminin: Serena Williams a refuzat să fie testată antidoping înainte de Wimbledon

Legenda tenisului mondial feminin, Serena Williams, în vârstă de 36 de ani, este în centrul unui scandal de dopaj în lumea tenisului. Conform postului american de televiziune CBS, sportiva din SUA ar fi refuzat un control al USADA, după ce un reprezentant al Agenţiei Anti-Doping din America s-a prezentat la locuința fostului lider mondial la ora 8:30.

Jurnaliștii americani notează că Serena nu era acasă în momentul în care reprezentantul USADA a ajuns la domiciliul acesteia. Acesta a refuzat să plece și a așteptat până când Williams a revenit acasă. Dar, surpriză, aceasta s-a opus testelor şi l-ar fi sunat pe preşedintele WTA, Steve Simon, pentru a-i transmite că nu i se pare corect să fie o ţintă permanentă a acestor teste.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Serena a fost deja testată de 5 ori anul acesta, fiind cel mai testat jucător de tenis din Statele Unite, de pe tabloul feminin sau cel masculin. Sloane Stephens, campioana de la US Open și finalistă la Roland Garros, a fost testată o singură dată.

Serena Williams, la un test de suspendare! Conform regulamentului circuitul WTA, dacă Serena mai refuză de două ori un test antidoping, americanca în vârstă de 36 de ani ar putea fi suspendată pentru doping.

În cariera sa de 23 de ani în circuitul WTA, Serena Williams nu a fost niciodată depistată pozitiv, iar reprezentanţii ei au acuzat comportamentul celor trimiși să o testeze.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Pont bombă oferit de meciurile din grupele G și H... FOTO: Lionel Messi se ”trezește” zi de zi cu Cristiano Ronaldo în fața ochilor! Imaginea zilei din Rusia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x