Antena Căutare

Sol Campbell şi Stan Collymore au declarat că li s-au oferit bani pentru a critica organizarea CM din 2022 de către Qatar

Foştii internaţionali englezi Sol Campbell şi Stan Collymore au declarat că li s-au oferit bani pentru a critica organizarea Cupei Mondiale din 2022 de către Qatar şi candidatura acestei ţări din Golf, informează thetimes.co.uk. Cei doi au refuzat oferta primită.

Foştii internaţionali englezi Sol Campbell şi Stan Collymore au declarat că li s-au oferit bani pentru a critica organizarea Cupei Mondiale din 2022 de către Qatar şi candidatura acestei ţări din Golf, informează thetimes.co.uk.

Potrivit sursei citate, celor doi li s-au oferit bani ca să participe la o conferinţă la Londra şi organizatorii le-au spus că va fi un eveniment la care vor fi criticate candidatura Qatarului şi găzduirea de către această ţară a CM din 2022.

Potrivit L’Equipe, care citează The Times, la originea propunerii făcute celor doi foşti jucători s-ar afla un fost opozant al regimului din Qatar. Cei doi au refuzat oferta primită.

Sol Campbell antrenează în prezent echipa engleză de liga a patra Macclesfield Town, iar Collymore este consultant radio.

Sursa : news.ro

Fostul antrenor al naționalei Argentinei, Carlos Bilardo, a fost operat pentru a doua oară pe creier... Rohan Dennis, după ce a renunțat să mai participe la Turul Franței: "A fost decizia corectă să abandonez"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x