Antena Căutare

Sorin Cartu si-a anuntat demisia de la Steaua

Antrenorul Sorin Cartu a declarat la conferinta de presa de dupa meciul pierdut in fata Rapidului, scor 0-1, ca vrea sa renunte la functia de antrenor al Stelei.



"Este un rezultat nedrept, am controlat partida, dar am pierdut. A fost o prima repriza echilibrata cu ocazii de ambele parti.


Le-am spus si baietilor si poate ghinionul sunt eu. Intr-un fel mi-am luat la revedere de la ei. Muncesc mult ca antrenor si vreau sa am satisfactii. Din pacate, poate este un blestem si nu vreau sa se abata asupra echipei. Ei mi-au zis ca nu vor sa plec, o sa vorbesc si cu Gigi si ma simt responsabil pentru rezultatele acestea. Pot spune ca mi-au spus ca trebuie sa raman, dar maine voi vorbi si cu Gigi. Sint satul de aud in tribuna si ce atmosfera este in jurul nostru

Este o chimie buna intre mine si jucatori. Nu am ce sa le reprosez, dar nici eu nu ce sa-mi spuna mie. Mi-a parut bine ca i-am antrenat. Noi nu am putut sa exploatam momentele de impas al unei echipei, dar altii au reusit sa faca asta cu noi"
, a spus Cartu la conferinta de presa.

58 de zile a stat Sorin Cartu pe banca Stelei, fiind al cincilea antrenor pe care echipa din Ghencea l-a avut in acest sezon, dupa Victor Piturca, Ilie Dumitrescu, Edi Iordanescu si Marius Lacatus.

11 meciuri
a antrenat Cartu, a obtinut cinci victorii, trei remize si a inregistrat 3 infringeri, acumuland 18 puncte.

foto:gsp.ro

Liga Campionilor: Manchester Utd - Schalke 4-1/ "Diavolii" vor juca finala cu FC Barcelona... Steaua - Rapid 0-1/ Ros-albastrii, in pericol sa piarda cupele europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x