Antena Căutare

Steaua a castigat in finala Cupei Romaniei

Steaua Bucuresti a castigat trofeul dupa 12 ani de pauza, invingand in finala competitiei rivala de moarte Dinamo, cu scorul de 2-1. Golurile au fost marcate de Dica si autogol Barboianu, pentru stelisti, respectiv Torje pentru "caini"


"Cainii" au inceput mai bine meciul si Torje putea deschide scorul in minutul 3, insa sutul sau a lovit bara transversal. Stelistii s-au trezit imediat si au trecut la conducerea jocului. Marius Avram i-a refuzat un penalty clar lui Banel Nicolita, iar in decurs de numai cinci minute, Surdu, Nicolita si Gardos au ratat trei ocazii importante.

Scorul a fost deschis in minutul 24, in urma unei lovituri libere acordata usor din marginea careului si executata de Nicolae Dica, jucator criticat mereu de Gigi Becali.



















Au evoluat echipele:

Dinamo:


Steaua:
Tatarusanu - Emeghara, Galamaz, Gardos, Latovlevici - Nicolita, Brandan, Tanase(Iliev 89), Surdu - Dica (62 Bicfalvi), Bilasco (75 Szekely). Antrenor: Cosmin Olaroiu

foto:gsp

Maradona a dezvaluit ca argentinienii s-au dopat in meciul de baraj pentru CM 1994!... Roland Garros: Hanescu a abandonat in fata lui Djokovic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x