Antena Căutare

TAS: U Cluj - CFR Cluj se rejoaca

Tribunalul de Arbitraj Sportiv a confirmat hotararea comisiilor interne, care au decis reprogramarea derby-ului Clujului.

UPDATE 13.45: Iuliu Muresan, presedintele CFR Cluj: "Nimic nu e corect. Totul e gresit, fals si cu rea intentie. Sincer, ma asteptam la aceasta decizie. Le-am spus baietilor sa fie concentrati, ca ma astept la aceasta decizie. Sper sa fie concentrati, dorinta de a fi campioni e mult mai mare.

Sint multe lucruri in neregula la comisii. Castigam pe teren. Va fi dificil, pentru ca nu sunt nici 48 de ore, nu este corect. Inca un aspect din regulament care nu este respectat. Totul este impotriva noastra".



Astfel, partida se va rejuca de la scorul 0-0. Meciul U Cluj - CFR Cluj se va disputa in aceasta seara, de la ora 21.30, pe Cluj Arena.

Dupa ce a primit materialele din partea celor doua cluburi implicate si din partea LPF, Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a decis azi ca LPF a dat decizia corecta.

In aceste conditii, partida intrerupta in minutul 27, la scorul de 0-1, se va rejuca din minutul 1, de la scorul de 0-0.

Vezi aici care sunt calculele privind sansele la titlu ale celor trei formatii din fruntea clsamentului, CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua!

Foto: gsp.ro

Tecau si Lindstedt, in semifinalele de la Roma... Chelsea Londra, noua campioana a Europei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x