Tiger Woods, dat în judecată pentru un incident din 2018

Un bărbat din Florida i-a dat în judecată pe Tiger Woods şi pe caddie-ul acestuia, Joe LaCava, el invocând un incident de la un turneu din 2018, relatează Reuters.

Brian Borusso spune că a fost rănit fiind împins dur de LaCava când încerca să îşi facă un selfie cu Woods, la Valspar Championship, în Innisbrook.

Borusso solicită în instanţă 30.000 de dolari daune, spunând că a căzut în mulţimea de spectatori după ce a fost împins de LaCava şi a suferit răni “permanente sau care încă necesită tratament”.

Tiger Woods este şi el dat în judecată de bărbat deoarece este angajatorul lui LaCava.

În plângerea depusă la tribunalul din Pinellas, Florida, se menţionează că, potrivit regulamentelor Asociaţiei SUA de Golf, fiecare jucător de golf este responsabil pentru acţiunile caddie-ului său în competiţie şi că Woods nu şi-a făcut datoria, lăsându-l prin neglijenţă pe LaCava să facă uz de forţă.

În golf, caddie este coechipierul care cară crosele pe teren, le curăţă şi ajută jucătorul cu sfaturi.

Preşedintele Confederaţiei Sud-americane de Fotbal (Conmebol), Alejandro Dominguez, a solicitat FIFA o reuniune pentru analizarea posibilităţii de a se crea un fond global pentru ca federaţiile afectate de pandemia de coronavirus să fie ajutate, informează L’Equipe.

Sursa : news.ro

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloween-ul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri