Antena Căutare

Trădarea anului în Liga 1! Gigi Becali a anunțat că FCSB a luat un jucător important de la Dinamo

FCSB a ratat încă o dată titlul în Liga 1, însă Becali, mai nou ”fanul nr 1” al roș-albaștrilor nu renunță la a aduce cei mai buni jucători din campionat. După ce i-a cules în ultimii ani pe Alibec, Budescu, Gnohere sau Benzar, ex-patronul FCSB anunță venirea unui alt jucător de națională: Nemec.

FCSB a ratat încă o dată titlul în Liga 1, însă Gigi Becali, mai nou ”fanul numărul 1” al roș-albaștrilor nu renunță la a aduce cei mai buni jucători din campionatul intern. După ce i-a cules în ultimii ani pe Alibec, Budescu, Nedelcu, Coman, Gnohere sau Benzar, ex-patronul FCSB anunță venirea unui alt jucător de națională, dar din cea a Slovaciei, Adam Nemec de la Dinamo.

Chiar înainte de startul meciului cu Astra din ultima etapă a sezonului 2017-2018 al Ligii 1, oarecum resemnat că a pierdut titlul, Gigi Becali a anunțat întărirea echipei pentru anul viitor. După Omrani, ”luat” acum câteva zile, FCSB îi va lua pe Nemec și încă un jucător surpriză.

”Vasi o să ia doi atacanți. Vă informez că o să luăm doi atacanți. Unul este Nemec, acum pot să spun, și al doilea e Omrani. Mai este un mijlocaș care ne place, care joacă în seara asta, nu are rost să-i spun numele, ca să nu se interpreteze. Nu, nu e Cicâldău. Este un jucător despre care nu s-a vehiculat nimic despre el până acum și care nouă ne place”, a spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

Mutarea lui Nemec la FCSB a fost în discuții încă din 2017. Gigi Becali a recunoscut, în noiembrie, că s-a înţeles cu echipa din ”Ştefan cel Mare” pentru transferul lui Adam Nemec.

”Acum că domnul Negoiță spune că lasă clubul, pot confirma că ne-am înțeles cu Dinamo pentru Nemec. E adevărat că purtăm discuții cu jucătorul. Nu suntem departe să ne înțelegem. Dar eu, cum am mai spus, nu fac licitații nici cu jucători, dar nici cu alte cluburi", a spus Becali atunci.

În urmă cu doi ani, FCSB transfera un alt vârf important de la Dinamo. Harlem Gnohere, atacantul francez în vârstă de 28 de ani, semna atunci un contract valabil pe trei ani şi jumătate cu echipa patronată de Gigi Becali.

CFR Cluj în grupele Ligii Campionilor, un obiectiv greu de atins! Ce adversari îi așteaptă pe ardeleni! FCSB, ”U” Craiov... GALERIE FOTO: Ultimul meci al lui Don Andres Iniesta pe Nou Camp! Lacrimi, emoții și o despărțire uriașă a unui jucător ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x