Căutare Live

Ultimele etape ale Turului ciclist al Emiratelor Arabe Unite, anulate după ce doi italieni au fost găsiţi infectaţi cu Covid-19

Ultimele două etape ale Turului ciclist al Emiratelor Arabe Unite au fost anulate ca urmare a înregistrării a două cazuri de infectare cu Covid-19 în rândurile participanţilor, relatează Reuters.

Cei doi sunt italieni, componenţi ai stafului uneia dintre echipe, potrivit Abu Dhabi Sports Council.

ANNOUNCEMENT: UAE TOUR REMAINING STAGES CANCELLED

— UAE Tour Official (@uae_tour)

Toţi participanţii la competiţie, sportivi, stafuri şi organizatori, între care şi Chris Froome, au fost supuşi unor teste pentru depistarea coronavirusului.

“Decizia a fost luată pentru a se asigura protecţia tuturor participanţilor. Siguranţa este prioritară”, se arată într-un comunicat al consiliului.

“Este păcat că Turul Emiratelor a fost anulat, dar sănătatea publică trebuie să fie prioritatea. Aşteptăm cu toţii testele şi vor rămâne la hotel până la noi ordine. Sper ca persoanele afectate să se vindece repede şi că nu mai apar alte cazuri de coronavirus”, a notat Chris Froome pe reţelele de socializare.

Ultimele două etape ale cursei ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă (Al Ruwais - Al Mirfa, 158 km) şi duminică (Al Maryah – Abu Dhabi, 127 km).

Noul coronavirus a infectat până în prezent peste 80.000 de oameni şi a dus la moartea a aproape 3.000 de persoane, majoritatea în China.

Sursa : news.ro

Lopetegui: S-a făcut dreptate, le-am fost superiori celor de la Cluj. Au fost doar cinci minute cu sentimentul de perico... Indian Wells: Kim Clijsters a primit invitaţie la simplu, Djokovici şi Nadal, wild card-uri la dublu...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri