Căutare Live

Usain Bolt a testat pista Stadionului Naţional din Tokyo. El va fi prezent la JO, însă ca spectator

Jamaicanul Usain Bolt a testat în urmă cu câteva zile pista Stadionului Naţional din Tokyo şi a declarat că va fi prezent la Jocurile Olimpice din 2020 în calitate de simplu spectator.

La şapte luni de la ceremonia de deschidere a stadionului a avut loc un nou evenoment, de inaugurare a arenei, la care starul Jamaican a alergat 200 de metri pe pistă într-o cursă demonstrativă, alături de sportivi paralimpici. A fost primul eveniment public pe stadionul cu o capacitate de 60.000 de locuri, relatează AFP.

“A fost o experienţă frumoasă să alerg în faţa atâtor oameni. M-am bucurat de experienţă, având în vedere faptul că nu voi concura la Olimpiadă”, a declarat Bolt. “Dacă revin în competiţii? Nu”, a adăugat el.

Well I can’t say I didn’t run in the Tokyo Olympic Stadium

— Usain St. Leo Bolt (@usainbolt)

Stadionul Naţional din Tokyo va găzdui ceremoniile de deschidere şi de închidere, precum şi probele de atletism din cadrul JO.

Sursa : news.ro

Leander Paes, 46 de ani, anunţă că 2020 va fi ultimul an din cariera sa... Mesut Ozil şi soţia sa au plătit până acum pentru operaţiile a 219 copii. “Mai sunt multe alte operaţii de făcut”, a anu...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri