Antena Căutare

Usain Bolt a testat pista Stadionului Naţional din Tokyo. El va fi prezent la JO, însă ca spectator

Jamaicanul Usain Bolt a testat în urmă cu câteva zile pista Stadionului Naţional din Tokyo şi a declarat că va fi prezent la Jocurile Olimpice din 2020 în calitate de simplu spectator.

La şapte luni de la ceremonia de deschidere a stadionului a avut loc un nou evenoment, de inaugurare a arenei, la care starul Jamaican a alergat 200 de metri pe pistă într-o cursă demonstrativă, alături de sportivi paralimpici. A fost primul eveniment public pe stadionul cu o capacitate de 60.000 de locuri, relatează AFP.

“A fost o experienţă frumoasă să alerg în faţa atâtor oameni. M-am bucurat de experienţă, având în vedere faptul că nu voi concura la Olimpiadă”, a declarat Bolt. “Dacă revin în competiţii? Nu”, a adăugat el.

Well I can’t say I didn’t run in the Tokyo Olympic Stadium

— Usain St. Leo Bolt (@usainbolt)

Stadionul Naţional din Tokyo va găzdui ceremoniile de deschidere şi de închidere, precum şi probele de atletism din cadrul JO.

Sursa : news.ro

Leander Paes, 46 de ani, anunţă că 2020 va fi ultimul an din cariera sa... Mesut Ozil şi soţia sa au plătit până acum pentru operaţiile a 219 copii. “Mai sunt multe alte operaţii de făcut”, a anu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x