Antena Căutare

Victoria cu Rasnov le-a dat incredere! Dinamovistii spera la un loc pe podium

Dinamo Bucuresti a castigat cu 8-1 primul meci din 2013 si se gandeste la un retur de campionat care s-o duca macar pe pozitia a treia in Liga I.

Victoria cu Rasnov, scor 8-1, le-a dat aripi dinamovistilor! Primul meci, primul succes si multe sperante pentru Dinamo dupa debutul promitator din mandatul lui Cornel Talnar.

Intre seriile de alergari pe zapada si meciurile de verificare cu echipe din ligi inferioare, dinamovistii au timp sa-si faca planurile pentru returul Ligii I. Chiar daca situatia financiara nu este una tocmai buna, "cainii" spera la un 2013 plin de lucruri bune. Unul dintre acestea ar fi prinderea unui loc de cupa europeana.

"Situatia este dureroasa, dar noi am ajuns aici si tot noi trebuie s-o scoatem la capat. Distanta fata de podium nu este chiar atat de mare, asa ca inca speram sa redresam situatia si sa prindem un loc de Europa League la finalul campionatului", spune dinamovistul Mircea Axente.

sursa foto: fcdinamo.ro

Galerie FOTO! Tricouri noi pentru nationalele Angliei si Frantei... Dragoste friguroasa! Un fan croat i-a facut lui Messi o statuie din zapada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x