Antena Căutare

VIDEO! Dumitru Dragomir, criza de isterie la DNA: "Bai, sunt prea sexi, fir-ati ai dracului sa va ia!"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal a ajuns la sediul DNA pentru a fi audiat si a i se pune in vedere ca a inceput urmarirea penala impotriva sa.

UPDATE Ora 11:00: Dragomir a iesit extrem de nervos din sediul DNA. Seful LPF s-a rastit la jurnalistii care il asteptau "Ma calcati pe picioare, ce naiba! Lasati-ma sa respir. Voi ce vreti? Corectitudine sau sange? Daca sunt chemat la DNA nu inseamna ca sunt si vinovat. Daca o sa fiu gasit vinovat, o sa suport consecintele, daca nu, o sa le suportati voi, pentru ca ma calcati pe bombeuri".

Mitica Dragomir le-a spus, la un moment dat: "Bai, sunt prea sexi, fir-ati ai dracului sa va ia!".

Dragomir a acceptat sa raspunda la o singura intrebare, pusa de o ziarista motivul oferit fiind: "pentru ca tu esti draguta".

"Vi s-au adus la cunostinta invinuirile?", a intrebat ziarista.

"Da, domnisoara. Dar nu le stiu, nu am avut timp sa le citesc. O s-o fac in zece zile si apoi o sa dau un raspuns", a zis Dragomir.



UPDATE Ora 10.45: Ancheta procurorilor are la baza actiunea in instanta a lui Adrian Mititelu, care considera ca excluderea Universitatii Craiova din campionat este ilegala. Olteanul sustine ca in urma deciziei de dezafiliere, a avut pagube de 50 de milioane de euro, pierzand gratis lotul de jucatori.

Desi Dragomir nu a semnat actul de excludere, el poate fi considerat instigatorul membrilor Comitetului Executiv, prin urmare risca o pedeapsa mai mare decat acestia din urma.

Infractiunea de care este acuzat presedintele LPF este abuz in serviciu. La sediul DNA, el nu a dorit sa dea nicio declaratie.

Foto: gsp

SERIE A: Nocerino, hattrick pentru AC Milan. Pasi gresiti pentru Lazio, Inter si Roma... Trei jucatori ai Stelei nu mai suporta atmosfera facuta de Gigi. Vezi care sunt!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x