Antena Căutare

Ward a castigat batalia cu Froch dar s-a eschivat cand a venit vorba de Bute

Andre Ward a castigat finala SuperSix in fata lui Carl Froch, prin decizie unanima, dupa un meci in care l-a dominat categoric pe britanicul supranumit ”Cobra”. Datorita acestui succes, Andre Ward si-a pastrat titlul mondial WBA si si-a adaugat in palmares si cea de-a doua centura, WBC, la categoria supermijlocie.

Desi a iesit in evidenta prin declaratiile razboinice pe care le-a facut inaintea confruntarii, Carl Froch nu a reusit sa impresioneze si in ring si, la finalul unui meci in care a contat doar in prima repriza, a suferit cea de-a doua infrangere din cariera, pierzand si titlul mondial WBC.

Imediat dupa gongul final, intrebat despre posibilitatea de a boxa impotriva lui Lucian Bute, Andre Ward nu a vrut sa faca nici un comentariu: "Nu era potrivit sa vorbim despre acest subiect inainte de meci, iar acum merit o pauza. Vom discuta despre acest lucru pe viitor. Bute trebuie sa mai boxeze impotriva unui adversar de nivel A pentru a putea avea sanse cu mine".

"Unul dintre avantajele pe care le-am avut in aceasta seara a fost mintea mea. Am reusit sa mentin totul sub control. Sper ca am facut o treaba buna. Am fost surprins de cat de incet a fost Froch" a spus Andre Ward.


42% a fost procentajul loviturilor punctate reusite de Andre Ward (234 si-au atins scopul din cele 573 lansate)

"Andre a avut o defensiva foarte buna. S-a miscat foarte bine, s-a ferit, a atacat. Sunt genul de lucruri pe care trebuie sa le faci in box. S-a tinut departe de loviturile mele. Sincer, cred ca pot sa-l inving pe Ward intr-o seara buna. Trebuie sa mai lucrez la anumite aspecte care tin de partea tehnica" a declarat invinsul Carl Froch.


23% a fost eficacitatea loviturilor lui Carl Froch (din 683 de lovituri, doar 156 au fost punctate)

Sursa: gsp

Foto: gsp.ro

Mihai Costea s-a impacat la palat cu restul lotului... Veste proasta pentru Steaua: Raul nu pleaca de la Schalke...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x