Antena Căutare

“Totul e permis”, în culise: Pe Cosmina Păsărin a luat-o amețeala pe planul înclinat

Proba preferată a Cosminei Păsărin, la “Totul e permis”, rămâne cea a planului înclinat la 22,5 grade, chiar dacă aceasta i-a creat o puternică senzație de disconfort.

Proba preferată a Cosminei Păsărin, la “Totul e permis”, rămâne cea a planului înclinat la 22,5 grade, chiar dacă aceasta i-a creat o puternică senzație de disconfort.

“La emisiune, de data asta, m-am simțit mai în elementul meu, mult mai relaxată decât data trecută. Iar proba planului înclinat rămâne, de departe, preferata mea, chiar dacă pe el am avut o senzație de vertij destul de puternică. Mi-ar plăcea să existe o emisiune care să se desfășoare exclusiv pe o suprafață înclinată! Și să o realizez eu!”, spune entuziasmată Cosmina.

O probă la care Cosmina Păsărin a râs foarte mult a fost cea intitulată Panică. Proba presupune ca fiecare dintre concurenți să continue o propoziție începută de prezentatorul Cosmin Seleși, dând mai departe colegului de alături un balon în interiorul căruia se afla o mică… bombă. Cine are ghinionul să-i explodeze balonul în brațe va fi eliminat.

“Ne-am amuzat teribil, pentru că acolo s-au spus o mulțime de aberații”, mai zice Cosmina. De exemplu, sub presiunea timpului și a bombei improvizate, aceasta a mărturisit că îi fug ochii după… soțul Lorei.

Cele două echipe care se confruntă duminică la “Totul e permis” sunt formate din Maria Buză (căpitan), Cosmina Păsărin, Jorge și Claudiu Bleonț, respectiv Cătălin Bordea (căpitan), Lora, Andrei Ștefănescu (Alb Negru) și Ana Odagiu.

“Totul e permis” se difuzează duminică, 19 ianuarie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Cel mai ciudat preot! A ţinut cea mai scurtă slujbă ca să ajungă la un meci de fotbal... Simona Gherghe, preferata telespectatorilor Acces Direct, lider de piaţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x