Antena Căutare

Alertă meteo pentru București! Zăpezi mari și frig! Ultima prognoză a meteorologilor

ANM a actualizat progoza meteo pentru București, iar veștile nu sunt deloc bune! Vremea va fi deosebit de rece începând de azi, cu valori termice mult mai scăzute decât normalul perioadei și sunt așteptate ninsori.

Alertă meteo pentru București! Zăpezi mari și frig! Ultima prognoză a meteorologilor
anm vremea bucuresti

ANM a actualizat progoza meteo pentru București, iar veștile nu sunt deloc bune! Vremea va fi deosebit de rece începând de azi, cu valori termice mult mai scăzute decât normalul perioadei, rafale puternice de vânt și ninsori.

ANM vremea weekend București. Vremea va deveni rece pentru această dată, cerul va fi noros și vor fi condiții de precipitații slabe, sub formă de ploaie, dar trecător, posibil și lapoviță sau fulguială.

Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări mai ales după-amiază, rafale de 40...50 km/h. Temperatura aerului va scădea treptat, de la valori de 5…6 grade spre o minimă de -2...0 grade.

ANM vremea în București 17.11.2018 ORA 08 - 18.11.2018 ORA 08

Vremea va fi deosebit de rece pentru această dată, cu o temperatură maximă de 2...3 grade și minima în jurul valorii de -2 grade. Cerul va fi noros și mai ales în cursul zilei trecător vor fi fulguieli.Vântul va sufla în general moderat.

ANM vremea în București 18.11.2018 ORA 08 - 19.11.2018 ORA 08

Vremea se va menține deosebit de rece. Vor fi înnorări și, mai ales în a doua parte a nopții, se vor semnala precipitații predominant sub formă de ninsoare, când și vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade, iar cea minimă în jur de -1 grad.

Autoritățile, pregătite să intervină cu utilaje de deszăpezire

De altfel, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat că se vor lua măsuri pentru asigurarea deszăpezirii în Capitală.

Potrivit acesteia, 700 de utilaje şi 2.500 de operatori vor asigura deszăpezirea iarna aceasta în Capitală.

"Companiile de salubritate raportează un stoc de 45 de mii de tone material antiderapant. Am verificat seara trecută, pe teren, modul în care operatorii de deszăpezire s-au pregătit pentru sezonul rece", a scris Firea, pe Facebook.

Vremea. Alertă meteo în 7 județe: rafale de vânt de 70 km/h, lapoviță și ninsori până la ora 20.00... Prognoza meteo în weekend. A venit iarna! Zonele țării afectate de ninsori în următoarele ore...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x