Antena Căutare

Anunț ÎNGRIJORĂTOR de la meteorologi! Se agravează! Vremea o ia complet razna în mai multe județe

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, miercuri, o atenționare de Cod galben valabilă în mai multe județe.

Administrația Națională de Meteorologie a actualizat, miercuri, o atenționare de Cod galben valabilă în mai multe județe.

În județul Maramureș, până la ora 16.00, se vor semnala averse care vor cumula local 30...35 l/mp, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie, precum și grindină de dimensiuni mici.

Zona afectată este: județul Maramureş - zona de munte de peste cota 1800 m;
Județul Maramureş: Sighetu Marmației, Vișeu de Sus, Poienile de Sub Munte, Săliștea de Sus, Vișeu de Jos, Bârsana, Ruscova, Rona de Sus, Bistra, Strâmtura, Repedea, Bocicoiu Mare, Ocna Șugatag, Ieud, Budești, Bogdan Vodă, Giulești, Călinești, Rozavlea, Dragomirești, Săpânța, Remeți, Botiza, Petrova, Vadu Izei, Desești, Leordina, Șieu, Câmpulung la Tisa, Sarasău, Rona de Jos, Oncești, Poienile Izei.

Aceleași fenomene meteorologice se vor semnala, până la ora 15.30, și în Județul Sălaj: Almașu, Românași, Buciumi, Cuzăplac, Sânmihaiu Almașului, Fildu de Jos, Agrij, Zimbor, Treznea.

Până la 16.30, avertizarea de cod galben este valabilă și în județul Suceava, zona de munte.

În zona de munte din județul Alba și din județul Sibiu se vor semnala averse de ploaie ce vor cumula 25-30 l/mp, precum și frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni.

Anunțul meteorologilor: Vremea o ia razna în următoarele ore! Vor fi furtuni puternice în jumătate de țară!... Jale într-un județ din țară! COD PORTOCALIU de ploi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x