Antena Căutare

Căldură mare în România, cu temperaturi de peste 30 de grade. Când pătrunde valul de aer cald

Vreme foarte caldă, cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, este așteptată în cea mai mare parte din Europa, în zilele ce urmează, inclusiv în România. Valul de aer cald se va menține și la începutul săptămânii viitoare.

Vreme foarte caldă, cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, este așteptată în cea mai mare parte din Europa, în zilele ce urmează, inclusiv în România. Valul de aer cald se va menține și la începutul săptămânii viitoare.

Astfel, potrivit Severe Weather Europe, jumătatea sudică a continentului se va bucura de o vreme foarte caldă pe parcursul următoarelor zile, cele mai mari valori termice urmând să se înregistreze în Spania, acolo unde temperatura ar putea ajunge până la 40 de grade Celsius.

Temperaturile vor depăşi 30 de grade Celsius în multe ţări din sud şi sud-estul Europei, precum Spania, Franța, Italia, Slovenia, Ungaria, Croația, Serbia, România şi Bulgaria.

Așadar, și în țara noastră este așteptat să pătrundă un val de aer cald ce va aduce temperaturi ridicate pentru perioada în care ne aflăm, îndeosebi în partea de sud și sud-est a României.

Vremea 12 septembrie. Prognoza meteo cu ploi și temperaturi în scădere... Vremea 13 septembrie. Prognoza meteo anunță temperaturi mari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x