Căldură mare în România, cu temperaturi de peste 30 de grade. Când pătrunde valul de aer cald

Vreme foarte caldă, cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, este așteptată în cea mai mare parte din Europa, în zilele ce urmează, inclusiv în România. Valul de aer cald se va menține și la începutul săptămânii viitoare.

Vreme foarte caldă, cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius, este așteptată în cea mai mare parte din Europa, în zilele ce urmează, inclusiv în România. Valul de aer cald se va menține și la începutul săptămânii viitoare.

Astfel, potrivit Severe Weather Europe, jumătatea sudică a continentului se va bucura de o vreme foarte caldă pe parcursul următoarelor zile, cele mai mari valori termice urmând să se înregistreze în Spania, acolo unde temperatura ar putea ajunge până la 40 de grade Celsius.

Temperaturile vor depăşi 30 de grade Celsius în multe ţări din sud şi sud-estul Europei, precum Spania, Franța, Italia, Slovenia, Ungaria, Croația, Serbia, România şi Bulgaria.

Așadar, și în țara noastră este așteptat să pătrundă un val de aer cald ce va aduce temperaturi ridicate pentru perioada în care ne aflăm, îndeosebi în partea de sud și sud-est a României.

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri