Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Asasin american

Meteo 21 ianuarie 2020. Vremea va fi închisă. Sunt posibile ninsori slabe în câteva zone ale țării

Vremea va fi închisă în toate zonele joase din țară. Local, este anunțată și burniță slabă ori chiar fulguieli. La munte, însă, cerul va fi senin. Meteo 21 ianuarie 2020.

Ilustrație.

Presiunea atmosferică va fi foarte ridicată în toată țara, iar în vest, în noaptea de luni spre marți, se vor atinge cele mai ridicate valori consemnate în ultimii ani: până la 1046…1048 de milibari.

Vântul va sufla moderat în estul Moldovei, în Dobrogea și în sudul Olteniei si cel mult slab până la moderat în celelalte regiuni.

Temperaturile maxime vor fi încadrate în general între -4 si 2 grade Celsius în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana și 2-7 grade Celsius în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu cele mai ridicate valori așteptate în zonele subcarpatice.

Vremea în București 21 ianuarie 2020

În București, vremea va fi bună pentru această perioadă a anului, cu cer parțial noros și slabe șanse de precipitații. Vântul va sulfa slab. Temperatura maximă va fi de 4 grade Celsius, iar cea minimă, în timpul nopții, de -5 grade Celsius. Pe parcursul nopții este anunțată și ceață.

Meteo 21 ianuarie 2020. Temperaturi medii în România

Iași: 5 grade

Bacău: 5 grade

Galați: 4 grade

Constanța: 3 grade

București: 5 grade

Craiova: 6 garde

Timișoara: 4 grade

Sibiu: 0 grade

Brașov: -2 grade

Cluj-Napoca: 2 grade

Satu Mare: 1 grad