Live acumSerial: Alegerea
Prime Time 20:30Adela

Meteo 22 ianuarie 2020. Un ciclon din nordul Europei ajunge în România! Cum se va schimba vremea

Vremea se va menține la fel ca în primele două zile ale săptămânii, dar șansele de precipitații vor fi slabe, iar vântul va fi destul de puternic în unele regiuni.

Meteo 22 ianuarie 2020. Un ciclon din nordul Europei ajunge în România!(Ilustrație).

Va avea loc o schimbare în circulația atmosferică, dar numai în estul țării, ce va fi afectat de extremitatea dorsală a unui ciclon centrat în nordul Europei.

Precipitatiile totuși vor lipsi, singurul fenomen notabil prezent urmând să fie vantul, ce va sufla cu rafale de până la 60-80 de km/h in Moldova, Baragan și Dobrogea. În restul țării, vântul va rămâne relativ slab, iar inversiunile termice se vor menține.

Temperaturile maxime se vor situa in general intre -4 si 2 grade în Transilvania și Maramureș, 0-5 grade în Banat și Crișana și 3-8 grade în Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, cu valori ușor mai ridicate, de până la 10 grade Celsius, așteptate în zonele deluroase.

Vremea în București 22 ianuarie 2020

În București, va fi însorit, cu slabe șanse de precipitații și cu vânt slab. Maxima zilei va fi de 6 grade Celsius, iar minima nopții va fi de -4 grade Celsius.

Meteo 22 ianuarie 2020. Temperaturi medii în România

Iași: 7 grade Celsius

Bacău: 8 grade Celsius

Galați: 7 grade Celsius

Constanța: 7 grade Celsius

București: 6 grade Celsius

Craiova: 8 garde Celsius

Timișoara: 3 grade Celsius

Sibiu: 0 grade Celsius

Brașov: 0 grade Celsius

Cluj-Napoca: 0 grade Celsius

Satu Mare: un grad Celsius

Recomandari